Ombygning/­tilbygning

Vi er eksperter i holdbare kvalitets­løsninger

Kontakt 53 61 04 05

Ombygning/­tilbygning

Over 45 års erfaring i branchen

Ønsker du at gøre brug af husets eller sommerhusets fulde potentiale hvor dine behov er tænkt ind i planløsningen? Så bør du overveje en ombygning eller tilbygning. Det skaber mere plads og kan matche lige netop den byggestil, som du har i tankerne.

Hvis du har besluttet dig for at få en tilbygning, vil projektet nok starte med en lang række spørgsmål. Skal den nye tilbygning eller ombygning være i samme stil som det nuværende byggeri? Skal der være et designmæssigt modspil mellem den nye og originale konstruktion? Bør vi ombygge hele huset, nu vi alligevel er igang med en større ombygning?

Hos os er alle mulighederne åbne, og du er mere end velkommen til at kontakte os med alle de drømme du måtte have for dit kommende byggeprojekt. Vi er altid åbne overfor nye ideer, og ønsker selvfølgelig at levere en løsning, som du bliver glad for.

Fast kontaktperson

Lader du WMH Entreprise stå for dit projekt, er du sikker på, at opgaven bliver lavet med netop dine ønsker i fokus. Vi sørger for at have et tæt samarbejde med dig fra start til slut i processen.

Med os som hovedentreprenør får du samlet alle fagmænd hos en enkelt kontaktperson, der påtager sig ansvaret for at holde styr på hele projektet. På den måde bliver projektet mere overskueligt, og du kan læne dig tilbage og lade os klare både det praktiske og koordineringen.

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere inden for langt de fleste faggrupper. Hvad enten du skal bruge elektrikere, murere, vvs’ere, arkitekter el. lign., kan du trygt lade os om at skaffe de rette fagmænd. Vi sætter høje krav til vores underentreprenører og sørger jævnligt for at tjekke op på projektets fremgang.

Kontakt 53 61 04 05

Lad os stå for din ombygning

Lyder vi som de den rette hovedentreprenør til at hjælpe med din opgave? Eller ønsker du at høre mere inden den endelige beslutning? Så kan du altid kontakte os med dine spørgsmål.

Fang WMH Entreprise på tlf. 53 61 04 05, e-mail info@wmh-entreprise.dk eller via vores kontaktformular online. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud skræddersyet til netop dig. Vi glæder os til at høre mere om dit projekt.

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.