Renovering

Erfaren hovedentreprenør med fokus på kvalitet

Kontakt 53 61 04 05

Renovering

Format til de helt store renoveringsopgaver

Har du behov for renovering af din bolig, ejer- eller andelsforening så lad WMH Entreprise stå for hele opgaven.
Med os som samarbejdspartner er du sikret et holdbart og godt resultat, hvor der er taget højde for alle aspekter i processen.

Hvad enten du trænger til at få skiftet vinduer, udskiftet hele eller dele af taget, renoveret facaderne eller din bygning trænger til en total renovering, er det en god ide at få arbejdet udført af professionelle med erfaring. WMH´s medarbejdere har stor erfaring i at renovere både boliger og erhvervsejendomme, og med et stort netværk af renoveringsspecialister og håndværkere, klarer vi hele opgaven fra A-z. Vi kan sige god for alle samarbejdspartnere, da de er udvalgt efter at vi har arbejdet sammen med dem i adskillige år.

En renovering er med til at øge værdien af din bolig uden at det kræver samme kræfter som en ombygning el. lign. Det vil ofte være muligt at klare en mindre renoveringsopgave inden for forholdsvis kort tid, dog vil et større projekt som regel kræve grundigere planlægning, hvor der kigges på udmålinger, tegninger m.m.

Grundig faglig rådgivning og vejledning

Som din hovedentreprenør er det vigtigt for os, at arbejdet bliver udført korrekt. Derfor tjekker vi jævnligt op på vores underentreprenører og samarbejdspartnere for at sikre, at projektet kommer godt i mål. Kvalitet og god service er essensen af vores arbejde.

Når vi indgår et samarbejde med dig, forpligter vi os til at levere et resultat, både du og vi kan stå inde for. Derfor sørger vi for, at have ærlig og klar kommunikation med hensyn til tidsplanlægning, priser m.m.

Hos WMH Entreprise har vi samarbejdspartnere inden for stort set alle faggrupper. Uanset om din renovering kræver hjælp fra tømrere, elektrikere, VVS’ere, arkitekter eller andet, har vi de rette hænder til rådighed.

Kontakt 53 61 04 05

Skal vi hjælpe med din renoverings­opgave?

Har du brug for professionel hjælp til at klare din renovering? Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere WMH Entreprise, og de løsninger vi tilbyder. Vi sørger for at være kontaktbare fra start til slut i processen, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Fang os på telefon 53 61 04 05, e-mail info@wmh-entreprise.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud derpå.

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.