Renovering

Hovedentreprenør i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Kontakt 53 61 04 05

Renovering

Stabil og fleksibel samarbejdspartner

Planlægger I en større renoveringsopgave som kræver kyndige fagfolk? Som velkonsolideret entreprenørfirma er vi specialister i renoveringsopgaver og kan hjælpe med stort set alle faggrupper.

I WMH Entreprise A/S har vi mange års erfaring i at renovere i hovedentreprise. Vi er eksperter i at renovere boliger, facader, køkken & bad, vinduesudskiftninger, tagrenoveringer samt kontorindretninger.

Renovering kræver andre kompetencer end nybyggeri. Det er mere uforudsigeligt og stiller krav til fleksibilitet og kreativitet. Forudsætningen for at få det til at lykkes er konstruktivt samarbejde og en god proces.

Vi ved at tidlig inddragelse giver det bedste resultat, hvorfor vi ønsker at komme med ombord så tidligt i processen som muligt. Vi ved også, at det kræver en særlig forståelse og respekt at arbejde i andre folks hjem. Vi tilpasser os naturligvis og afsætter de krævede ressourcer til en god kommunikation med beboerne.

Grundig planlægning fra start til slut

Vi hjælper desuden med at optimere bygningen til de mest moderne standarder inden for jeres budget. Vores mål er at fremtidssikre jeres bygning gennem kvalitetshåndværk som holder længe. Heraf har vi fokus på effektivitet og logistik, så jeres opgave kan blive realiseret hurtigt og ordentligt.

Som hovedentreprenør er det desuden vigtigt, at man har styr på hele projektet fra A-Z. Som byggeansvarlig tager vi opgaven meget seriøst, og intet bliver lavet over hovedet på jer.

Kontakt 53 61 04 05

Skal vi tage en snak?

Er I interesseret i at høre mere? Giv os endelig et kald for at høre om mulighederne inden for netop jeres budget. I samarbejde med jer opnår vi det bedste resultat og skaber gode forudsætninger for fremtiden af jeres bygninger.

Kontakt WMH Entreprise A/S på telefon 53 61 04 05, e-mail info@wmh-entreprise.dk eller via vores online kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre mere om jeres projekt.

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.