Tømrer­entreprise

Lad os realisere jeres projekt

Kontakt 53 61 04 05

Tømrer­entreprise

Garanteret et godt resultat

Søger I en kyndig tømrer til jeres byggeprojekt, så bør i overveje at kontakte WMH Entreprise A/S. Vi udfører fagentrepriser for private virksomheder, kommuner og boligforeninger.

Uanset om I planlægger et større projekt, eller har specifikke tømreropgaver som skal udføres, kan vi klare arbejdet. Med mere end 45 år i branchen har vi et godt greb om koordinering, kommunikation og sågar vores håndværk.

Vi forlader aldrig byggepladsen, før I er tilfredse med det udførte arbejde. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti og ønsker at levere en tryg kundeoplevelse fra start til slut. I bliver løbende oplyst på projektets fremgang og de fremadrettede planer. Ligeledes sørger vi for at planlægge nøje med jer, før vi påbegynder opgaven.

Fast kontaktperson

Når I indgår et samarbejde med WMH Entreprise A/S, får I altid en fast kontaktperson der samler kommunikationen mellem alle håndværkere. Vi sørger for at simplificere processen, så I kan fokusere på jeres arbejde. Har I løbende spørgsmål til os, er vi naturligvis kontaktbare til enhver tid.

Vi værner om bæredygtige løsninger der holder længe, hvorfor vi sætter høje krav til vores håndværkere. Med stor erfaring inden for træbyggeri kan vi realisere stort set alle ønsker.

Jeres behov er naturligvis i højsædet, fra start til slut. Vi tager altid en grundig snak med jer før projektstart og forventningsafstemmer ift. tid, penge, logistik m.m. Intet laves over hovedet på jer.

Kontakt 53 61 04 05

Kontakt os

Lyder vi som de rette til at klare jeres tømrerentreprise? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for at høre mere om mulighederne. Vi skræddersyr løsningen med udgangspunkt i netop jeres budget og behov.

Giv os et kald på tlf. 53 61 04 05, send en mail til info@wmh-entreprise.dk eller udfyld kontaktformularen med en kort beskrivelse af opgaven. Så vender vi straks tilbage med priseksempler og svar på eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer!

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.