Mød teamet

Mød teamet bag WMH Entreprise

Kontakt 53 61 04 05

Mød teamet

Mød teamet bag WMH Entreprise

Rasmus R. Lausen

Partner

Rasmus er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har arbejdet med byggeri siden 1998. Rasmus har stor erfaring i byggestyring, fra sine ansættelser som projektchef i nogle af de førende byggevirksomheder i branchen.

Morten L. Hansen

Partner

Morten regner vores tilbud og med hans mangeårige erfaring inden for byggeri, er I sikre på at få et gennemarbejdet tilbud og god sparring i processen.
Derudover fungerer Morten som økonomiansvarlig i det daglige

Martin Lindberg Rasmussen

Partner

Martin er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har arbejdet med byggeri siden 1998. Martin har stor erfaring i at styre Renovering og nybyggeri, fra sine ansættelser som projektchef i nogle af de førende byggevirksomheder i branchen.

Dianna L. Hansen

HR og Beboerkoordinator

Dianna er uddannet pædagog og er certificeret coach samt terapeut. Dianna har mange års erfaring med relations arbejde samt udvikling af mennesker. Dianna møder du på vores byggepladser, hvor vi arbejder med beboerkommunikation.

Ane Røjkær

Regnskab

Ane styrer vores bogholderi og regnskaber samt servicerer vores kunder og leverandører.

Louise L. Poulsen

Bæredygtigheds­koordinator

Louise er uddannet pædagogisk antropolog og har arbejdet med organisationsudvikling i flere forskellige NGO’er. Hun er derfor vant til at arbejde formålsbestemt og med afsæt i stærke værdier. Louise har særlig erfaring med at udvikle den sociale, organisatoriske og økonomiske bæredygtighed.

Jacob Silword Platou

Byggeleder

Jacob er uddannet tømrer og har været selvstændig tømrermester i en årrække. Jacob har stor erfaring i at koordinere de forskellige håndværksgrupper og sikre en god kundekontakt.

Mikael Køppen

Byggeleder

Mikael er uddannet snedker og har været selvstændig snedkermester i en årrække. Mikael har stor erfaring i at koordinere de forskellige håndværksgrupper og sikre en god kundekontakt.

Frederik Jaque Beenfeldt

Byggeleder

Frederik er uddannet tømrer og har arbejdet som tømrer i en årrække. Frederik har god erfaring med at planlægge og koordinere byggeri i alle faser. Frederik møder du på vores byggesager med egenproduktion.