Nybyg

Nybyggeri for erhverv af alle omfang

Kontakt 53 61 04 05

Nybyg

Jeres behov i højsædet

Søger I en entreprenørvirksomhed til at stå for jeres nybyg? Vi udfører jævnligt store og små byggeprojekter for boligforeninger, kommuner, institutioner og private virksomheder.

Hos WMH Entreprise A/S lægger vi vægt på at skabe et godt indblik i jeres behov, før vi påbegynder byggeprojektet. Med mere end 45 års erfaring, har vi en bred viden inden for branchens mest effektive og funktionelle løsninger. Vi sørger for at gennemgå planerne fra A-Z.

Der er mange ting som skal tages højde for, når man planlægger et nybyggeri. Derfor er det essentielt, at man har de rette folk til at stå for projektet. Vi sørger for, at arbejdet bliver udført som aftalt og tager fuld styring over vores underentreprenører.

Lad os stå for hele byggeprojektet

Vores medarbejdere har mange års erfaring i at opføre flere forskellige slags byggerier, herunder bl.a.

  • Rækkehuse
  • Etageboliger
  • Erhvervsbyggeri

Med et stort netværk af samarbejdspartnere har vi kompetencer indenfor alle faggrupper og kan derfor stå for hele processen, uanset om der er tale om en totalentreprise eller hovedentreprise. Vi sætter de samme høje krav til vores samarbejdspartnere som vi gør vil vores eget team, så I er garanteret et resultat af topkvalitet.

Kontakt 53 61 04 05

Skal vi klare jeres nybyggeri?

Kunne I tænke jer at høre mere om os og vores løsninger? Giv os et kald eller send os en kort beskrivelse af jeres byggeprojekt. Så kommer vi med et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 53 61 04 05, send en mail til info@wmh-entreprise.dk eller gør burg af vores online formular herunder. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer!

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.