Tømrerservice

Erfaren tømrer & snedker med fokus på kvalitet

Kontakt 53 61 04 05

Tømrerservice

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde

Har I brug for en professionel tømrer eller snedker til jeres projekt? Vi står klar med et kyndigt team til at varetage opgaven. Vi er erfarne inden for kontorbyggeri, industribyggeri, boligbyggeri, renoveringer m.m.

Hos WMH Entreprise A/S udfører vi traditionelt håndværk indenfor tømrer- og snedkerfaget. Vi er en professionel leverandør af moderne serviceydelser for kommuner, private virksomheder og boligforeninger i hovedstadsområdet.

Vi varetager hver dag mange forskelligartede opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde. I det daglige samarbejde får I tilknyttet faste håndværkere samt en serviceleder som jeres faste kontaktperson. I øjeblikket har vi serviceopgaven på 1.400 boliger for VAB og serviceopgaven på 250 boliger i Lyngby.

Gennemsigtig kommunikation

Med mere end 45 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde er vi velbevandret i midlerne og metoderne som garanterer et holdbart resultat. Når vi indgår et samarbejde med jer, føler vi os forpligtede til at levere et resultat som I kan stå inde for. Vores løsninger planlægges naturligvis med udgangspunkt i jeres behov.

Uanset opgavens omfang står vi klar til at rådgive jer. Som fagmand påtager vi os hele ansvaret, for at jeres projekt kommer godt i mål. Vi holder kommunikationen klar og tydelig og sørger for at underrette jer om alt, hvad vi foretager os.

Kontakt 53 61 04 05

Lad os besigtige jeres opgave

Før vi starter projektet, skal vi naturligvis forventningsafstemme med jer. For at skabe de bedste forudsætninger planlægger vi nøje og indgår altid i et tæt samarbejde med kunden. Vi står klar til at realisere jeres projekt. Kontakt os i dag og få et helt uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 53 61 04 05, send en mail til info@wmh-entreprise.dk eller udfyld vores formular her på siden med en kort beskrivelse af jeres opgave. Så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.