Tag- & vindues­udskiftning

Vi har over 45 års erfaring i branchen

Kontakt 53 61 04 05

Tag- & vindues­udskiftning

Kvalitetsbevidst hoved­entreprenør

Trænger taget eller vinduerne til en renovering? Med WMH Entreprise som din hovedentreprenør er du sikker på, at få en ny og flot facade, hvor kvaliteten er i orden. Vi har altid kunden i fokus.

Det er helt naturligt at taget eller vinduerne bliver slidt. Ingen konstruktion holder for evigt, hvorfor en udskiftning eller renovering på et tidspunkt er relevant for stort set alle husejere. Nye vinduer er med til at give bedre isolering og en flottere facade. Samtidig kan det være økonomisk fordelagtigt, da det hæver boligværdien samt sænker varmeudgifterne med et godt tag og velisolerede vinduer.

Hos WMH Entreprise har vi mere en 45 års erfaring i branchen. Vi går op i at levere kvalitetshåndværk, og rådgiver gerne i hvilke løsninger, der bedst kan svare sig for dig. Vi har et bred kendskab til markedets muligheder for både nye vinduer og nyt tag.

Tagrenovering og udskiftning af tag

Med os i spidsen af dit projekt kan du trygt vide, at der bliver taget højde for alle dine behov og ønsker. Som hovedentreprenør påtager vi os det fulde ansvar for din vindues- eller tagudskiftning, hvorfor vi føler os forpligtede til at levere et godt stykke håndværk. Trænger taget til en mindre eller større tagrenovering, klarer vi naturligvis også dette.

Med et stort netværk af samarbejdspartnere inden for næsten alle faggrupper har vi de rette hænder til at hjælpe med netop dit projekt. Vi har alt fra murere til arkitekter.

Det er vores holdning, at et samarbejde med en hovedentreprenør bør være gnidningsfrit og overskueligt for dig som kunde. Derfor sørger vi løbende for at tjekke op på din tagrenovering for at sikre, at alt forholder sig, som det skal.

Kontakt 53 61 04 05

Kontakt os i dag

Lyder vi som det rette match til at hjælpe med tag- eller vinduesrenovering i din bolig? Så tag endelig fat i os. WMH Entreprise har base i Hillerød, hvorfra vi tager ud til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi kan altid fanges på telefon 53 61 04 05, e-mail info@wmh-entreprise.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud tilpasset til din opgave.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt 53 61 04 05

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 53 61 04 05.